5 EASY FACTS ABOUT نیلینگ DESCRIBED

5 Easy Facts About نیلینگ Described

5 Easy Facts About نیلینگ Described

Blog Article

این نوارها را پیش از اجرای پوشش موقت، در زیر آن‌ها قرار می‌دهند.

خاک معمولا مقاومت فشاري نسبتا بالا و مقاومت کششي و برشي پاييني دارد، ميخکوبي خاک را تسلیح نموده و مقاومت کششي و برشي آن را افزايش مي دهد. مجموعه حاصل از اين روش همانند يک ديوار حائل وزني عمل می کند و مي تواند به عنوان يک سازه باربر عمل نمايد.

درواقع، برای انجام این تکنیک، حتماً باید رضایت مکتوب از مالک یا مالکان ساختمان مجاور که زیر آن عملیات نیلینگ صورت می‌گیرد، حاصل گردد. به‌طورکلی، مزایای این روش شامل موارد زیر است:

سرعت پمپاژ آب از محل گود اهمیت بسیار زیادی دارد و افزایش سرعت ممکن است منجر به بیشتر شدن نشست‌ها گردد.

با وجود شباهت‌های قابل‌توجه در اجزای این دو روش، تفاوت‌های معناداری نیز در آن‌ها وجود دارد که باید مدنظر گرفته شود.

عوارض سطحی شامل تاسیسات شهری، ساختمان ها و معارضات مجاور گود،

ارتفاع مجاز خاکبرداری در هر مرحله متاثر از پارامترهای مقاومت برشی خاک، میزان نفوذ آب‌های سطحی و میزان سربار متغیر است.

در حال حاضر اجرای نیلینگ بسیار مرسوم هست و چالش خاصی به جز اخذ رضایت از همسایه ندارد.

در متن مقاله اشاره شده است که نیلینگ یک سازه موقت و سازه اصلی باید هر چه سریعتر اجرا شود. تا چه زمانی نیلینگ بدون اجرای سازه اصلی مقاومت خود را دارد؟

روش نیلینگ در سال ۱۹۶۰ میلادی برای اولین بار مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این روش بر اساس روش سیستم مهاربندی و پیچ کردن سنگ ها می باشد. اولین بار این سیستم پایدارسازی برای حفر تونلی در استرالیا در سال ۱۹۶۰ به کار گرفته شد. در این تونل برای پایدارسازی از آرماتور، تزریق دوغاب سیمان و شاتکریت استفاده گردید.

همچنین، برخی از عوامل مانند بریدگی و جابه‌جایی درزه‌ها، فشارهای هیدرواستاتیکی جانبی و نیروهای تراوشی می‌توانند موجب از دست رفتن سریع پایداری بلوک‌های گفته شده، شوند.

بنابراین، روش میخکوبی، نه‌تنها از نظر فنی بلکه از جهت اجتناب از مشکلات قانونی نیز باید با دقت بالا اجرا شود. این فرایند نیازمند در نظر گرفتن عواملی مانند قدمت سازه، نوع بارگذاری ساختمان موردبررسی و اهمیت مشارکت مالکان و یا مالک بهره‌برداری از ساختمان‌های مجاور است.

در عملیات گودبرداری و پایدارسازی با استفاده از روش میخکوبی، به هوای فشرده نیاز بوده که وظیفه تأمین آن به عهده کمپرسورها است. موتورهای کمپرسور عمدتاً به شکل دیزل یا برقی عمل کرده و توسط واحد هواساز با نیلینگ استفاده از روش مکش هوا و فشرده‌سازی آن به همراه تأمین فشار، کار می‌کنند.

در مجاورت سازه‌های حساس، قدیمی و فرسوده نمی ‌توان آزادانه این روش را اجرا کرد

Report this page